През юни 2022 г. Джъстин Бийбър разкри, че е бил диагностициран със синдром на Рамзи Хънт. За състоянието знаем, че засяга лицевите нерви, като във видео певецът сподели повече за ефектите, които са му се отразили физически.

Джъстин Бийбър на 30

Джъстин Бийбър в 33 факта

Защото някой днес има рожден ден

"Това е от този вирус, който атакува нерва в ухото ми и лицевите ми нерви и е причинил парализа на лицето ми. Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам от тази страна на лицето си. Тази ноздра не се движи", разкри Джъстин Бийбър във видео в Instagram. Заради състоянието му и препоръките на лекарите да си почива, на певеца му се беше наложило да отмени концертите си.

"Това е доста сериозно, както виждате. Иска ми се да не е така, но очевидно тялото ми ми казва, че трябва да поспра. Надявам се, че разбирате и ще използвам това време просто да си почина и да се отпусна, за да се върна на 100 процента", каза още Джъстин Бийбър.

Освен това той сподели още, че си обещава да преодолее диагнозата си навреме. Певецът уточни, че прави лицеви упражнения, но не поясни кога те ще дадат резултат.

Джъстин Бийбър и сделката за продаването на дяловете на звукозаписния му каталог за 200 млн долара

Как Джъстин Бийбър се сдоби с 200 млн. долара

Една добра сделка

Сега, девет месеца по-късно, става ясно, че усилията му са се отразили благоприятно. Във видео на Instagram стори Джъстин Бийбър показа усмивката на лицето си - точно такава, каквато е била преди - широка и искрена - доказателство, че е изпълнил обещанието си да се възстанови.