Предвид че лятото наближава с пълна сила, все повече ще се наслаждаваме на горещите плажни снимки на популярните личности. И няма как иначе да е - топлите слънчеви лъчи и морската вода примамват човек да захвърли грижи и дрехи и да се потопи в красиви емоции.

Когато Хейли Бийбър е свръх секси, докато рекламира новия гланц за устни Rhode

Когато Хейли Бийбър прекали със секси снимките

Понякога има и недоволни

Точно това прави и 26-годишната Хейли Бийбър. Приседнала лежерно на лодка или застанала смело върху сърф, носещ се по вълните на океана, тя позира за поредни провокативни снимки, които след това щедро споделя със своите последователи в социалните мрежи.

Освен с изрязаните червени бикини, моделът привлече вниманието и с бялата тениска, която носи навита под гърдите. Тя е прозрачна и мокра, но е интересна най-вече с любопитния надпис. "Имаш ли мляко?", гласи кратко той.

Разбира се, интерпретацията е оставена изцяло на феновете. Дали има някакъв скрит умисъл зад нейния избор, не става ясно. Защото Хейли пише към кадрите само оптимистичното: "Единственото, което знам, е, че ми предстои най-хубавото лято в живота."

Всичко това идва на фона на скорошните лични откровения на г-жа Бийбър. Младата звезда разкри защо тя и Джъстин, с който са женени от 2018 г., все още нямат деца, макар че това е нещо, което силно желаят.

Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

Защо Хейли и Джъстин Бийбър нямат деца

Нови откровения на звездата

"Няма ден, в който да не плача заради това", каза Хейли пред The Sunday Times, добавяйки, че онова, което я спира, е страхът и постоянното внимание от страна на обществото върху нея. "Достатъчно е, че хората говорят какво ли не за мен, за съпруга ми и за приятелите ми. И не мога да си представя, че ще трябва да се изправя срещу такива, които ще злословят за едно дете", аргументира се тя.

Миналата седмица Хейли отново попадна в заглавията на вестниците - след като бе заснета заедно със съпруга си. Двамата бяха в Лондон, където се отдадоха на семейни забавления. За случая моделът носеше прилепнала по тялото сребриста секси рокля без презрамки, докато Джъстин бе предпочел по-спортно, небрежно облекло.