Повече от седмица остава до Хелоуин. Но това не означава непременно, че трябва да изчакаме 31 октомври, за да облечем призрачен или странен костюм.

Хейли Бийбър в панталонки от българския дизайнер Петър Петров - дръзка, секси и стилна

Когато Хейли Бийбър е секси в панталонки от български дизайнер

Дръзка и стилна в Париж

Точно това прави Хейли Бийбър, след което не пропуска да се похвали в социалните мрежи. Явно за модела целият октомври е празничен и тя вече започна да публикува свои снимки в Instagram.

Любопитното обаче е, че не всички визии на Бийбър за тази година са непременно страшна или секси. Всъщност, могат да бъдат и сладки.

И докато в първите няколко слайда виждаме моделът да позира с латексови ботуши до коленете и да отделя време за заслужена грижа за себе си (неща, които не ни изненадват), седмото изображение на публикацията е това, което наистина привлича вниманието. Защото Хейли напомня на самата Рейчъл Грийн от "Приятели".

Бийбър буквално копира една от най-известните визии на Дженифър Анистън - като героинята ѝ от популярния ситком - позирайки в черна поло блуза с дълги ръкави, съчетана с карирана мини пола. Към това е добавен черен колан, бели чорапи под мокасини и, разбира се, чаша за кафе (може би любезното съдействие на Central Perk, както се шегуват от InStyle). Сладката визия е завършена от небрежно прибраната на кок коса.

Защо най-вече жените са обвинявани във вещерство и магьосничество

Защо най-вече жените са обвинявани във вещерство и магьосничество

Всеки Хелоуин напомня, че вещицата е жена

И все пак, за да бъде наистина подобаващо страшен месец октомври, Хейли не пропусна да се снима и в компанията на човешки скелет, облечена в изкусителен костюм от червен, покрит с черна дантела корсет и миниатюрна мини пола. За подобен ансамъл няма как да бъдат пропуснати и високите до бедрата дантелени чорапи, както и перлените огърлици. Този път тя е истинска Лейди Дракула - и с наситено червените устни, допълнени с капка фалшива кръв.

Целият набор от снимки е подходящо озаглавен: "Октомври досега."