Дуейн Джонсън обещаваше, че няма да си тръгне разочаровани от киното след като гледаме "Черния Адам", защото в него ще има изненади.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и приходите на филма в бокс офиса след първите три дни

Провал или добро попадение се оказа "Черния Адам"

Бокс офисът след първите три дни е категоричен

И наистина се оказа, че има една голяма изненада. Тя се крие след първите финални надписи и вече няма нужда да крием каква е тя, защото самият Хенри Кавил я издаде в профила си в Instagram.

Точно така, актьорът отново ще се завърне в ролята на Супермен. Хенри Кавил казва, че е искал да мине първият уикенд на "Черния Адам" по кината, за да сподели официално, че е обратно в играта. Загатва също така, че това, което сме видели във филма, е просто началото на всичко, което предстои да видим.

Във въпросната сцена след надписите видяхме Кавил като Супермен за едва няколко секунди, но пък тази поява бе доста важна. Защото по този начин се потвърждава, че двамата герой всъщност съществуват в една и съща реалност. Което трябва да значи, че и останалите супергерой от Лигата на справедливостта също са там.

"Черния Адам" (Black Adam), Дуейн Джонсън, DC и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Черния Адам" с Дуейн Джонсън

DC се сдоби с антигерой, който може би е по-силен дори от Супермен

Вълнуващото е, че се дава заявка от DC и Warner Bros. за разширяване на вселената от супергерои. И може би най-после ще видим достойна конкуренция на това, което Marvel правят вече от над 10 години.