Животът на Хайди Клум е доста цветен и интересен. Супермоделът има бляскава кариера, четири деца и три брака. През 2019 г. каза "да" на рокаджията Том Каулиц и двамата продължават да са истински щастливи.

Хайди Клум, Том Каулиц и колко секси изглежда моделът с визия в стил 80-те

Секси танцът на Хайди Клум

Топмоделът е в блестяща форма

След два развода, Клум най-сетне може да каже, че е открила любовта на живота си, своята правилна половинка. Това признание направи тя в последното си интервю и се пошегува, че явно и при нея важи правилото "три пъти за щастие".

Хайди и Тoм сключиха брак на тайна церемония и сега, две години по-късно, двамата продължават да се чувстват като младоженци. А Клум най-сетне може да бъде себе си - много романтична и странна на моменти.

Тя например обича да оставя навсякъде бележки за съпруга си и да му прави малки жестове. А най-хубавото е, че сега получава и същото в замяна. "За пръв път чувствам, че имам партньор, с когото мога да правя всичко заедно", откровена е Клум. И очевидно чакането на правилния човек си е струвало.

Моделът разкри и нестандартната изненада, която Каулиц й е направил за рождения ден миналата година - "гигантско" парче от Берлинската стена, доставено с кораб и поставено с кран в двора на къщата им, предава ET.

Лени Клум, Том Каулиц и защо дъщерята на Хайди Клум краде дрехите на съпруга й

Чии дрехи краде Лени Клум

И какво не харесва в майка си

За някои това може да прозвучи странно, но Хайди, която е фен на изкуството, го приема с голямо вълнение. Подаръкът има сантиментално значение и за Том, защото той е израснал в Източен Берлин и тази стена го е разделяла от света. Е, очевидно идеята е да си намериш някой, който споделя твоята лудост.