Напоследък вниманието ни като че ли е насочено повече към Лени Клум, 16-годишната дъщеря на супермодела Хайди Клум. И няма как да е иначе, Лени е достоен наследник на прочутата си майка и успешно върви по нейните стъпки на модел.

Лени Клум, Хайди Клум, Glamour и юбилейната корица за 20-годишнината на изданието

Лени Клум с първа самостоятелна корица

20 години след майка си

Сега обаче погледите ни се насочиха именно към Хайди Клум. 47-годишната звезда като че ли не остарява. Покрай участието си в America's Got Talent почитателите ѝ могат да я видят в целия ѝ блясък.

Хайди Клум е в топформа, а стилистите на шоуто не пропускат да покажат това с тоалетите, които избират за нея.

Особено впечатляваща беше визията ѝ в стил 80-те - кожени панталони, супер изрязан суичър, елегантни обувки на висок ток и неизменната усмивка. Външният ѝ вид много напомняше на звезда от 80-те.

Топформата на Хайди се вижда още по-ясно в публикуваното от нея видео, на което тя танцува и искрено се забавлява заедно с колегата си от шоуто - комика Хауи Мандел.

Истинска рок звезда, коментира Hollywood Life. Но няма как да е иначе, в крайна сметка тя е омъжена за 31-годишния китарист на рок групата Tokio Hotel – Том Каулиц. Рокерът и модната икона имат повече от 15 години разлика във възрастта, което по никакъв начин не пречи на любовта им.