В първото съвместно интервю с дъщеря си Лени, Хайди Клум не спести суперлативи по неин адрес и призна колко много й се възхищава. Освен това, супермоделът отбеляза, че на 16-годишната красавицата определено не й е било лесно да израсне с трима различни бащи, но винаги успява да вземе най-доброто от всяка ситуация.

Хайди Клум, Лени Клум, общата им корица на Vogue и колко e красива дъщерята на модела

Лени Клум - по-добрата версия на Хайди

Ей това се казва наследство

За модното издание двете блондинки заснемат и специално видео, в което разкриват повече за себе си и отношенията си. И от него разбираме още доста интересни подробности. А Лени е убедена, че знае повече за майка си, отколкото тя за нея.

От първия въпрос разбираме, че любимите дрехи на тинейджърката са анцузите. "Аз живея в тях", завява тя. А Хайди е напълно наясно, че дъщеря й би изхвърлила всичко от нейния гардероб, защото никак не харесва стила й на обличане.

Междувременно Лени потвърждава думите на майка си, че много повече харесва дрехите на съпруга й Том Каулиц - просто защото са "по-готини". Дори понякога си позволява да открадне някоя и друга, за да я поноси.

Майка и дъщеря имат закачки помежду си и за въпроса коя от двете спи повече от другата. А що се отнася до любимите им неща за хапване, и двете са категорични, че си умират за чипс. Е, и са късметлийки, че не им личи, предава People.