Харесваме Хайди Клум не само заради безкрайните ѝ крака и умопомрачителна визия. На 48 години тя живее на пълни обороти - влюбена, работеща, танцуваща и вдъхновяваща.

Хайди Клум, Том Каулиц, новите им секси морски снимки и колко влюбени са двамата

Когато Хайди Клум остане само по долнище на бански

И отново призна колко влюбена е в Том

Понякога дори забравяме, че е майка на четири деца. А и тя рядко пуска снимки с тях, като изключим Лени (дете от връзката й с Флавио Бриаторе), която вече е успешен модел.

Наскоро супермоделът ни напомни и за ролята си на майка, споделяйки много лична снимка със сина си Хенри (от брака ѝ с изпълнителя Сийл). Поводът беше 16-годишнината му, а гордата майка сподели две снимки на рожденика.

На едната са двамата, когато той е бебе, а на другата – вече голям, но с добавени цветни слънчеви очила, които скриват очите му. "Още една година около Луната и обратно. Обичам те толкова много Хенри! Честит 16-ти рожден ден! Имаш най-доброто сърце и най-широката усмивка", написа звездата от America's Got Talent.

Освен 16-годишния Хенри, от бившия си съпруг - Сийл, Клум има още две деца – 14-годишния Джона и 11-годишната Лу. 

Сийл, Хайди Клум и признанията му колко е трудно да отглеждат децата си като разделени родители

Сийл и трудностите да си бивш на Хайди Клум

"Предизвикателството" да гледаш децата си

Гордата майка и друг път е публикувала снимки с тях, но почти винаги крие лицата им. През юни тя сподели снимка с двамата си сина в гръб, вече по-високи от нея. "Как станах толкова ниска?", попита тя. Въпрос, който си задава всяка майка, която изведнъж разбира, че децата ѝ са станали големи.