Преди 2019 г. Хайди Клум и Том Каулиц станаха законни съпруг и съпруга. Преди да се омъжи за рокаджията, моделът има още два брака зад гърба си - с Рик Пипино (1997-2002 г.) и със Сийл (2005-2014 г.).

Хайди Клум, Том Каулиц, ваканцията им и новите секси снимки на модела

Хайди Клум е по-секси от всякога

И танцува като за последно

В последното си интервю за The Sunday Times красавицата направи интересен коментар относно предишния си опит с браковете. "Мисля, че съм се омъжвала осем пъти", каза Клум пред изданието, визирайки само връзката си със Сийл.

Тя пояснява, че двамата са подновявали обетите си всяка година, мислейки си, че това е забавно, празник на любовта. В някакъв момент обаче това се е превърнало в отчаян опит да спасят брака си, който така и не успява да проработи. Но поне и двамата знаят, че са опитали и са дали всичко от себе си.

Снимка 387210

Източник: GettyImages

Въпреки че от седем години не са съпруг и съпруга, Хайди Клум и Сийл продължават да присъстват в живота един на друг. Най-малкото защото имат три общи деца, а изпълнителят осинови и дъщерята на модела от Флавио Биаторе Лени.

Бившите съпрузи обаче не крият, че поделянето на родителските права и задължения понякога си е истинско предизвикателство, с което все някак успяват да се справят.