След развода с Хайди Клум, Сийл неколкократно е заявявал, че двамата явно са били на различна страница в живота си и имат различни ценности. В последното си интервю за US Weekly той отново споделя, че е "предизвикателство" да гледат децата си като разделени родители.

Снимка 349033

Източник: GettyImages

"Родителството е отборна работа. Когато сте отбор, когато и двамата играете като отбор, тогава е лесно", споделя 58-годишният музикант. След това допълва, че с 47-годишния немски модел това никога не се е случило.

Двамата се разделиха след седемгодишен брак и финализираха развода си през 2014 г. Сийл и Клум споделят грижите за 17-годишната Лени (дете от връзката й с Флавио Бриаторе), 15-годишния Хенри, 14-годишния Джона и 11-годишната Лу.

Хайди Клум, Лени Клум, общата им корица на Vogue и колко e красива дъщерята на модела

Лени Клум - по-добрата версия на Хайди

Ей това се казва наследство

Източник на US Weekly твърди, че децата предпочитат да са с майка си и настоящия й съпруг Том Каулиц. Сийл пък казва, че те никога не са се сблъскали с трудности с живота си до момента.

"Живеят в хубава къща. Не се притесняват каква храна ще има на масата. Имат достъп до страхотно образование", казва британският певец. Самият той е осиновено дете.