Понякога си мислим, че Хайди Клум е някаква свръх жена. Струва ни се невъзможно да изглежда по този начин на 48 години, при положение, че има четири деца.

Хайди Клум, Том Каулиц, ваканцията им и новите секси снимки на модела

Хайди Клум е по-секси от всякога

И танцува като за последно

Изглежда нереално и след два развода отново да e влюбенa до уши в доста по-млад мъж и да се забавлява като тийнейджърка.

Някъде тук е супер успешната кариера като модел и като съдия в America's Got Talent, както и грижата за децата, едното от които - Лени, вече е със собствени успехи в модния бранш. Е, Хайди явно се справя с всичко.

На тези мисли ни наведоха последните публикации на модела в Instagram, където също е доста активна. "На теб дължа най-широката усмивка на лицето си, Том", написа тя към снимка, на която е само с долнище на бански в морето по време на поредните морски приключения на влюбената двойка.

Малко преди това са другите снимки по бански, на които Хайди смело демонстрира перфектната си фигура. Пред Women's Health моделът разкрива част от тайните си. Като оставим настрана изключителните гени, тя работи усилено, за да се поддържа, като тича всеки ден от години и ограничава въглехидратите до минимум.

Красавицата отново показа любовта към настоящия си съпруг с емотикон сърце и името му - повече думи не са необходими. Хайди изглежда феноменално с лилавите бански, стегнатите мускули и изваяна фигура. Само причудливата бейзболна шапка не разбрахме каква е.