Не крием, че Хайди Клум е една от абсолютните ни любимки в социалните мрежи. Едва ли някой ще ни повярва, но не е само заради снимките с безкрайните ѝ крака и нейното си, неповторимо секси излъчване.

Хайди Клум, Том Каулиц, какво каза за връзката им и шегата, че пие от кръвта му, за да е млада

Как се пошегува с половинката си Хайди Клум

Модел с чувство за хумор

По-скоро намираме за зареждаща неизчерпаема ѝ енергия във всички посоки на живота - децата, браковете, работата, любовта...

Но пък когато пусне някоя нова секси снимка, естествено че няма как да не отбележим това. А 49-годишният супермодел определено знае как да провокира.

Хайди Клум за пореден път успя да привлече вниманието ни с горещ кадър, от който виждаме, че по никакъв начин не се притеснява да покаже гърдите си пред верните си 9.7 милиона фенове и последователи. 

Тя добави кратък коментар към снимката, като написа: "Още един горещ ден... не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем."

Заедно с огромното количество слънцезащитен крем, което успява все пак да прикрие до известна степен гърдите ѝ, звездата позира и с голяма плажна шапка, която хвърля сянка върху лицето ѝ.

София Вергара, Хайди Клум, America's Got Talent и церемонията, която ги събра

И Хайди Клум, и София Вергара накуп - винаги добра идея

Очаквано добра комбинация

Наскоро Хайди беше на остров Миконос, за да снима последният сезон на риалити формата Next Top Model на Германия, в който Клум също участва. С нея беше и съпругът ѝ Томас Каулиц и по всичко личеше, че Хайди и отново успешно успя да съчетае работата с удоволствията.