Преди малко повече от месец Хайди Клум ни удиви с факта, че е започнала подготовка за костюма си за Хелоуин. Все пак, има толкова много време до края на октомври.

Хайди Клум, Маями и как моделът показа супер тяло по време на почивката си

Горещите извивките на Хайди Клум

Моделът публикува и провокативно видео

Но е и напълно разбираемо, защото тя е известна с партитата си по случай празника. Удивлява ни обаче не само с това, но и с начина, по който изглежда. На 49 години Клум все още събира всички погледи, когато е по бански.

Всеки би се зачудил каква ли е тайната ѝ. Спорт, правилно и балансирано хранене или пък може би просто хубави гени. Не знаем точно, но пък моделът изказа едно доста забавно обяснение в интервю за E! Online.

Клум казва, че тайната ѝ за вечна младост се крие във факта, че пие от кръвта на съпруга си Том Каулиц. "Точно като вампир", продължава с шегите си моделът. Всъщност, тази шега е и препратка към възрастовата разлика между двамата - цели 17 години.

49-годишната Хайди Клум и 32-годишният Том Каулиц се сгодиха в края на 2018 г., а в началото на 2019 г. се ожениха, пише People. В интервюто моделът говори също така за връзката си с музиканта, като твърди, че го познава много добре и най-накрая се чувства така сякаш е намерила точния човек. "Засега всичко е наред. Надявам се, че ще продължи да е така", допълва тя.

Хайди Клум и неподозираният талант на модела да ограничава потенето си

Неподозираният талант на Хайди Клум

Това не го очаквахме

И това не е първият път, в който Клум се изказва ласкаво за връзката си Каулиц. През 2020 г. пред People каза, че за първи път е намерила партньор, с когото може да говори на всякакви теми.