Хайди Клум може и да е на 49 години, но все още събира погледите, където и да се появи. Точно както го правеше през 90-те години на миналия век.

Хайди Клум, Хелоуин и ранните приготовления на модела

Хайди Клум надмина себе си

Моделът вече се подготвя за Хелоуин

През последните години тя стана прочута с пословичната си любов към маскирането за Хелоуин и пъстрите партита, които организира по този случаи. За тази година вече е започнала подготовка и нямаме търпение да видим костюма ѝ.

Освен с много грим за Хелоуин, Клум по принцип е свикнала да носи тежък грим. Просто работата ѝ на модел е пряко обвързана с това. През топлите месеци обаче носенето на грим е истинско предизвикателство.

Е, не и за Хайди Клум. От гостуването ѝ във вечерното шоу на Стивън Колбърт разбираме, че Клум разполага с един много неподозиран талант. Тя споделя (къде на шега, къде не), че може да контролира дали да се поти в областта на лицето, или пък не.

Моделът твърди, че се поти навсякъде другаде по тялото, но и по лицето, когато трябва да запази грима си от размазване. Според Fox News, на по-късен етап в интервюто тя е отворила и темата за краката ѝ и фактът, че са били застраховани за два милиона долара.

Хайди Клум, секси визията и любовните приключения с Том Каулиц в Лас Вегас

Любовните приключения на Хайди Клум

Поздрави от Лас Вегас

Оказва се, че краката на Клум не са били застраховани поравно. Левият ѝ е бил застрахован за около 700 000 долара, докато десният за 1.3 милион долара. По спомените на Хайди това се е дължало на факта, че е имала малък белег от порязване на левия си крак.