Няма какво да си кривим душата - в момента мислите на всички ни са насочени към лятото, отпуската и къде да ги прекараме най-ползотворно.

Хайди Клум, секси визията и любовните приключения с Том Каулиц в Лас Вегас

Любовните приключения на Хайди Клум

Поздрави от Лас Вегас

Е, ние може и да сме така, но Хайди Клум мисли няколко хода напред. Или по-точно - няколко месеца напред. От профила на модела в Instagram разбираме, че е решила да започне подготовка за Хелоуин.

До края на месец октомври има още много време, но Клум е известна със своите пищни и незабравими партита за празника. Очевидно, тази година тя няма да пропусне да го организира, както направи през 2020 г. и 2021 г. заради пандемията.

От поста ѝ в социалната мрежа виждаме как седи на стол по сутиен, докато щателно бива заснета и сканирана от всички страни. От Yahoo Entertainment разбираме, че тази година Хайди Клум надминава себе си по това колко рано започва да се подготвя за Хелоуин.

Хайди Клум, Мoschino и интересната модна визия, която звездата бе избрала за себе си

Как да се облечем като Хайди Клум

Модните идеи, които да заемем от модела

През 2019 г. започна подготовка едва два месеца по-рано, докато през 2013 г. чак от юли. Но сега е решила още от края на юни. Което ни навява на мисълта, че тази година костюмът ѝ ще бъде още по-сложен за изработване.