Щом веднъж си бил супермодел, винаги ще си останеш супермодел. Явно такава е максимата на Хайди Клум, която дори на последните си снимки в Instagram изглежда така, сякаш позира за снимка на корица.

Хайди Клум, Мoschino и интересната модна визия, която звездата бе избрала за себе си

Как да се облечем като Хайди Клум

Модните идеи, които да заемем от модела

48-годишният модел, който се изявява и като част от журито на шоуто "Америка търси талант", се включи в социалните мрежи, за да сподели страхотни секси снимки от престоя си в Лас Вегас. Хайди се намира в града със своя съпруг, 33-годишния рок музикант от Tokio Hotel - Том Каулиц. А причината за престоя им там са годишните музикални награди на Billboard.

Разбира се, Хайди не изневери на себе си и своя стил с избора си на черната, тясна (а и доста къса) рокля. Може би твърде предизвикателна, но пък не може да отречем факта, че на Хайди ѝ подхожда. Особено в допълнение на широката усмивка и доброто настроение, което винаги демонстрира.

А и както изглежда, по-младият с цели 15 години Том допълнително успява да поддържа младежкия дух на Хайди. На споделените снимки двамата изглеждат толкова влюбени, че дори не могат да махнат ръцете си един от друг - докато си разменят прегръдки и целувки на балкона на хотелската стая.

В последно време Хайди изобщо не се спира откъм най-различни ангажименти. Едно от последните неща, които звездата направи, бе да запише нова песен и дори да заснеме музикален видеоклип към нея. При това в дует не с кого да е, а с рап легендата Snoop Dogg, припомня Hollywood Life.

Хайди Клум, Snoop Dogg и Chai Tea with Heidi - новото им музикално видео

Хайди Клум танцува провокативно

При това с любим за партньор

Песента ще бъде включена в следващия сезон на шоуто "Следващия топмодел на Германия".