Хали Бери е щастлива с мъжа до себе си и не се притеснява да го покаже на целия свят. А ако някой още не е разбрал това, нека да го прочете в очите й или върху тениската.

Хали Бери, Ван Хънт и първите им общи снимки, които показват връзката им

Ето кой е новият мъж на Хали Бери

Честито!

Актрисата се среща с R&B изпълнителя Ван Хънт повече от шест месеца и по всичко личи, че се чувства чудесно и в кожата си, и в дрехите му.

Съвсем скоро тя сподели момент от живота им, за който написа просто "Съботно разпускане с моя човек". На снимката 54-годишната звезда позира, облечена само в тениска с името на любимия мъж. То е изписано с удебелен оранжев шрифт - Van Hunt.

И никакви други дрехи, освен бельо и каскет. Е, едва ли някой има нещо против. Хали Бери сякаш танцува безгрижно с чаша в ръка и се усмихва загадъчно.

Бери публикува подобен кадър със същата тениска и за да потвърди връзката си с 50-годишния музикант и композитор през септември, припомни Page Six. По всичко личи, че връзката на двойката е много здрава, а тениските на любимия мъж често са на гърба й.

Феновете не можаха да се нарадват на усмивката й и "Жената котка" отговори на много от техните коментари. Някои от тях й напомниха лошия опит с мъжете, а звездата, която има три развода, отговори: "Разбирам какво казваш. Ние живеем... всички се учим. "

Хали Бери, Ван Хънт и предположенията, че актрисата не е добра в леглото

Кой смята, че Хали Бери не е добра в леглото

И какво има да каже актрисата

Важното е, че сега изглежда щастлива и по-секси от всякога. Нищо, че наскоро трябваше да отговори на коментари дали е добра в леглото. Тя го направи в Twiitter, където просто написа: "Попитайте моя човек @vanhunt, той ще ви каже всичко, което трябва да знаете". Ами няма да го питаме.