Разбира се, че на много хора им е интересно с кого излизат известни и красиви жени като Хали Бери например. На някой пък им е интересно не само с кого излизат, а и дали ги бива в леглото.

Хали Бери, Линдзи Флорес и видеото с откровения разговор за сексуалното им минало

Хали Бери откровено за първия оргазъм

Кога, как и защо

Би трябвало това да вълнува повече мъжете, но се оказва, че всъщност има и жени, които са любопитни как се справя актрисата под завивките. В предаването Cocktails With Queens водещите отвориха тема за секса и известните личности.

Целта е всеки да каже дали дадена известна личност е добра в леглото, или пък не. Разбира се, не от личен опит, а на базата на предположения и слухове, които са чували. И точно така например си вадят изводите, че Тони Бракстън знае как да направи мъжа до себе си щастлив, пише Complex.

Но в този момент идва предложението на ЛисаРей Макой, която казва, че не могат да бъдат сигурни, защото Бракстън може да се окаже като Хали Бери. Запитана какво точно има предвид. Макой казва, че е чувала, че актрисата не е добра в леглото.

Хали Бери, Ван Хънт и първите им общи снимки, които показват връзката им

Ето кой е новият мъж на Хали Бери

Честито!

И тази реплика, разбира се, веднага стана повод за статии и коментари, които пък са стигнали до ушите и очите на Хали Бери. В профила си в Twiitter 54-годишната актриса съветва Макой да попита партньора ѝ Ван Хънт и че той ще ѝ каже всичко, което я интересува.