Хали Бери и Ван Хънт са от двойките, които не спират да показват любовта и подкрепата си един към друг дори и в социалните мрежи.

The Mothership на Netflix - филмът с Хали Бери, който няма да видим

Лоши новини за Хали Бери

И този филм отива на кино

Така например през март миналата година, когато изпълнителят отпразнува 53-ия си рожден ден, актрисата не пропусна да му честити и с Instagram пост.

"Удивително е как влезе в живота ми и не мога да си спомня как съм живяла без ТЕБ! За още много, любов моя", гласеше посланието на Хали Бери.

Ван Хънт, от своя страна, показа подкрепата си към половинката си покрай премиерата на режисьорски ѝ дебют - филма Bruised. В публикация от ноември 2022 г. изпълнителят написа, че актрисата е работила всеотдайно в продължение на цели две години и е вложила всичко от себе си в този проект.

Хали Бери едва ли може да има по-подкрепящ партньор и самата тя го е признавала. И явно вдъхновена от любовта си с Ван Хънт, по повод първия им Свети Валентин през 2021 г., тя написа окуражаващо послание към всеки, който все още търси сродната си душа.

"Никога не се предавайте и никога не се задоволявайте с по-малко от това, което кара сърцето ви да трепти! Без значение какво казват хората или как ви наричат. Колкото и пъти да опитвате, винаги си заслужава. Ако искате любов, ще намерите своята половинка, своя равен, своя човек... дори и да ви отнеме докато станете на 54", сподели актрисата в Instagram пост със снимка, на която тя и половинката ѝ са по пижама.

Тази година Хали Бери и Ван Хънт, които са официално заедно от септември 2020 г., отново са отпразнували Свети Валентин. И отново разбираме от социалната мрежа на актрисата, която първо на стори е качила снимка на романтичната им закуска - препечени филийки, разрязани във формата на сърце.

По-късно Хали Бери е споделила и закачливо видео, в което показва, че дори и на 14 февруари половинката ѝ активно работи. Докато виждаме (и чуваме) Ван Хънт разпалено да говори по телефона, актрисата междувременно прави забавни физиономии, с които се опитва да привлече вниманието му.

Хали Бери и Анджелина Джоли - какви са отношенията им по време на снимките на Maude v Maude

Хали Бери и Анджелина Джоли - врагове или близки приятелки

Какви са отношенията помежду им

"Денят на Свети Валентин е, а той работи! Но тази вечер ще поработи по мен. Честит Свети Валентин на всички", пише закачливо Хали Бери в описанието на поста си.