В момента Хали Бери изглежда щастлива с половинката си Ван Хънт и не се интересува много какво хората мислят и казват по неин адрес.

Хали Бери открито за менопаузата и с вдъхновявящо послание за жените

Притеснява ли се Хали Бери от менопаузата

Актрисата има какво да каже за сексуалността и възрастта на жените

Любопитен факт около личния живот на актрисата е, че едва сега тя е успяла да финализира и последните детайли по развода си с Оливие Мартинес.

През октомври 2015 г. двамата обявиха, че се развеждат след само две години брак. От връзката си те имат деветгодишен син Масео. И чак сега, осем години по-късно, Хали Бери и Оливие Мартинес са уточнили какво ще се случва с попечителството над сина им.

Снимка 631098

Източник: GettyImages

От документите става ясно, че като част от споразумението им попечителството над сина им ще бъде съвместно. Също така според People, Бери се е съгласила да плаща на Мартинес по 8000 долара на месец за детска издръжка.

И това не е всичко. Оливие Мартинес ще получава по 4.3% от всеки доход на Хали Бери, надхвърлящ 2 милиона долара. Актрисата ще поеме изцяло и обучението на Масео в частно училище, както и разходите за всякакви извънкласни дейности.

Хали Бери, както не сме я виждали

Как наистина изглежда Хали Бери

Защо всички говорят за косата на актрисата

Бери се е съгласила дори да върне на бившия си съпруг всички пари, които е похарчил за сина им за учебната 2023-2024 г. Освен Масео, Хали Бери има и дъщеря Нала (15 г.) от връзката си с Габриел Обри, с когото се раздели през 2010 г.