Хали Бери е минавала под венчилото цели три пъти. През 1993 г. тя казва "да" на Дейвид Джъстис, но четири години по-късно се разделя с него. От 2001 г. до 2005 г. актрисата е женена за Ерик Бенет, а от 2013 г. до 2016 г. - за Оливие Мартинес. От миналите си бракове Хали Бери има две деца - дъщеря на 15 г. и син на 9 г., които в момента отглежда заедно с партньора си Ван Хънт.

Maude v Maude - филмът, в който ще видим Хали Бери и Анджелина Джоли заедно

Хали Бери и Анджелина Джоли заедно - това не се вижда често

Филмът, който не знаехме, че искаме

Двамата са заедно вече почти три години, през които изглежда, че отношенията им вървят по мед и масло. Самата Хали Бери признава, че сегашната ѝ връзка определено е по-различна от предишните ѝ.

"Когато си обичана и подкрепяна като жена, всичко се променя. Денят изглежда по-светъл, всичко изглежда по-добре. Възможностите ви изглеждат неограничени... това се случва", споделя тя в интервю през 2021 г.

Още в началото на връзката на Хали Бери и Ван Хънт източник на Us Weekly издава, че актрисата изцяло вярва, че той е за нея и си представя да заживеят заедно.

През януари 2022 г. дори се заговори, че двойката си е казала "да", след като се появи снимка, на която се вижда как се целува в параклис. "Ами... официално е", написа тогава Хали Бери към кадъра, като по-късно уточни, че с Ван Хънт не са законно женени, а просто синът ѝ е решил да им организира символична церемония.

"Това беше много истински момент за всички нас. Плаках, Ван се бореше със сълзите си", споделя актрисата. Тя и половинката ѝ сега оглавяват едно голямо, смесено семейство. Хали Бери има две деца от двама от бившите си съпрузи, а Ван Хънт има един син, също от предишна връзка.

Как Хали Бери отвърна на критиките за голата си снимка

Как Хали Бери отвърна на критиките за голата си снимка

Актрисата не остава длъжна, когато я нападнат

Очевидно двойката се справя повече от добре с всички задължения и грижи, които има. Всъщност, Хали Бери и Ван Хънт са една от малкото холивудски двойки, около които не съществуват драми. "Те споделят толкова много топлина един с друг, но не и токсичност. Те са сродни души", издава още източникът на Us Weekly.