Има неща в този живот, за които дори не сме подозирали, че искаме да видим. Едно от тях е да гледаме филм, в който главните роли са връчени на Хали Бери и Анджелина Джоли.

Има ли връзка Анджелина Джоли с милиардера Дейвид Майър де Ротшийлд

Това ли е новият мъж в живота на Анджелина Джоли

Двамата обядваха над три часа заедно

Е, за щастие някой мисли за нас и поне към момента има планове двете актриси да обединят усилия в екшъна Maude v Maude. Филмът трябва да бъде продуциран от Warner Bros. след като студиото успя да спечели наддаването за него.

Според източници на Deadline, Maude v Maude ще бъде екшън трилър, който ще е нещо като Джеймс Бонд срещу Джейсън Борн. Към момента не се знае повече около сюжета или ролите на Бери и Джоли.

Няма яснота и кога ще започнат снимките, но твърденията са, че те ще се състоят на няколко различни места по света. Със сигурност нямаме търпение да видим Хали Бери и Анджелина Джоли в действие в един филм, защото до момента не са работили заедно.

Как Хали Бери отвърна на критиките за голата си снимка

Как Хали Бери отвърна на критиките за голата си снимка

Актрисата не остава длъжна, когато я нападнат

Но пък и двете имат сериозен опит с екшън филмите. Бери все пак беше момиче на Бонд, а през 2019 г. влезе в якия екшън в "Джон Уик 4". Джоли пък изигра Лара Крофт, а участва и в "Мистър и мисис Смит"