Тези дни Хали Бери реши да бъде бунтарка и да покаже, че може да прави каквото си поиска, когато си поиска и където си поиска.

Когато Хали Бери не се притеснява да изпие чаша вино гола (на балкона)

Хали Бери само по чаша вино (и нищо друго)

Поредна секси провокация от страна на актрисата

В случая свободната ѝ воля я тласна към публикуването на своя гола снимка в Instagram. Разбира се, актрисата бе направила така, че кадърът да не изглежда пошло, а точно обратното - секси.

Повечето хора оцениха подобаващо и видяното, и смелостта на Бери. Но както винаги се случва, все някой няма да е доволен и ще изрази мнението си в социалните мрежи. Точно това стана и в случая.

От POPSUGAR разбираме, че потребител в Twitter е решил да нападне актрисата за решението ѝ. "Представете си да сте на 50-и-няколко и все още да публикувате голи снимки, за да привличате внимание, докато сте в менопауза. Когато се предполага, че трябва да прекарвате време с внуците. Остаряването с достойнство вече не е на дневен ред."

Разбира се, всеки има право на мнение и да го изразява, затова и 56-годишната Хали Бери не е останала длъжна. Във вече изтрит туит тя отвръща на удара. "Знаете ли, че сърцето на скаридата се намира в главата ѝ?"

Хали Бери, голите снимките от банята, самочувствието и колко важно е да обичаш самия себе си

Хали Бери и голите секси снимки - този път от банята

Колко хубаво е да обичаш себе си

Остроумният начин да отвърне на критиката и да покаже, че не я интересува кой какво мисли пък се хареса на доста хора, които смятат, че това е най-добрата защита, която са виждали тази година.