На всеки от нас се е случвало да срещне новата любов на бившето си гадже и трябва да признаем, в повечето случаи това не е приятна среща.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, появата им във Венеция и как реагира Гуинет Полтроу

Как Гуинет Полтроу коментира връзката на Бен Афлек и Джей Ло

Все пак Полтроу и Афлек бяха гаджета

Не така стоят нещата при Гуинет Полтроу, която сме признали за най-добрата, що се отнася до поддържане на близки отношения с бившите си, та и с техните нови приятелки.

На модно ревю на Gucci тази седмица, тя се засече с Дакота Джонсън, гаджето на бившия ѝ съпруг – фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Моментът бе уловен от фотографите, а Variety публикува видео от неочакваната среща.

На него двете дами говорят оживено, а след това се приближават за снимка. Трябва да признаем, че и двете изглеждат страхотно. Полтроу с кадифен костюм в ярко червено – версия на костюма, с който се появи на наградите на VMA през 1996 г., а Джонсън с черно сако с пера и пола. Полтору беше омъжена за Мартин от 2003 до 2016 г., след което се разделиха, запазвайки прекрасни отношения.

Актрисата приветства новата връзка на бившия си съпруг от самото начало. През януари 2020 г. тя разказа за приятелството си със звездата от "Петдесет нюанса сиво" в интервю за Harper's Bazaar и дори призна, че я обича.

В поздрав за рождения ѝ ден през 2019 г. тя я нарича "абсолютен скъпоценен камък", припомня Yahoo. Интересното е, че и новият съпруг на Полтроу - Брад Фалчук, също е в добри отношения с Крис Мартин. Явно отношението на Гуинет е заразно.