Премиерата на новия филм на Ридли Скот - The Last Duel, с участието на Бен Афлек ще бъде запомнена завинаги от феновете на актьора и новата му стара любов - Дженифър Лопес.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и пристигането им за кинофестивала във Венеция

Джей Ло и Бен Афлек - влюбени и във Венеция

Има специална причина да са там

Двамата минаха по червения килим във Венеция ръка за ръка и по този начин за първи път официално потвърдиха, че отново са заедно.

Джей Ло беше неотразима в дългата си бяла рокля с дълбоко деколте и цепка, а Афлек бе заложил на черен смокинг. Двамата не спряха да се прегръщат и целуват пред камерите, а снимките от събитието станаха едни от най-обсъжданите.

В коментарите под снимките се включи и Гуинет Полтроу, а това няма как да остане незабелязано, тъй като всички помним, че те двамата с Афлек бяха доста влюбени. "Добре, това е сладко", написа под снимка, публикувана от Мариел Хаен, стилистката на Дженифър Лопес.

Полтроу и Афлек се запознават на парти през 1997 г. и започват да се срещат по-късно същата година, припомня Hollywood Life. По време на снимките на филма "Влюбеният Шекспир" от 1998 г. са много влюбени, но се разделят следваща година.

Гуинет Полтроу, Крис Мартин и какво чувства актрисата към бившия си съпруг

Чувствата, които изпитва Гуинет Полтроу към бившия си съпруг

Актрисата говори откровено за Крис Мартин

Всъщност, реакцията на Гуинет не ни учуди кой знае колко - знаем, че е номер едно в поддържането на добри отношения с бившите си. Именно тя популяризира термина "съзнателна раздяла", след като напусна бившия си съпруг, фронтмена на Coldplay Крис Мартин, но остана много близка с него през годините.