Едва преди три месеца Флорънс Пю разбуни духовете, когато се появи с прозрачна розова рокля, разкриваща изцяло гърдите ѝ.

Флорънс Пю, Valentino и прозрачната рокля, с която разбуни духовете

Флорънс Пю не се срамува от гърдите си

Актрисата дава урок и пример

След появата си на модното шоу на Valentino с роклята, създадена именно от тази модна марка, актрисата заяви гордо в Instagram профила си, че се харесва и се чувства страхотно в нея. Тогава тя призна, че е била развълнувана да облече роклята, но и нито за миг притеснена.

Естествено, Флорънс Пю знаеше, че предизвикателната ѝ визия ще разбуни духовете. Това обаче далеч не означаваше, че не е готова да отвърне на критиките. И наистина, актрисата показа поведение за пример. Самата тя сподели, че се е примирила с недостатъците си, че е наясно с размера на гърдите си и изобщо не се срамува от тях.

А сега, още веднъж Флорънс Пю застана твърдо зад позицията си и пак привлече вниманието към себе си. Този пък, по време на Седмицата на модата в Париж. Тя отново се появи с прозрачен тоалет, показващ гърдите ѝ, пише People.

Костюмът в цвят шампанско, творение на Valentino, е целият обсипан с пайети. Горнището е с дълги ръкави и яка, а долната част - дълга и разкрояваща се под коляното. Под полата актрисата, разбира се, е обула бельо, но пък си беше спестила сутиена под горнището.

Джесика Частейн, Флорънс Пю и как актрисата я подкрепи за избора на прозрачна рокля

Как Джесика Частейн подкрепи Флорънс Пю и прозрачната ѝ рокля

Актриса в нужда се познава

След поредната си провокативна изява Флорънс Пю задава очаквания, че скоро ще можем отново да я видим пак по-разголена. И нямаме нищо против това. Не само заради факта, че тя е наистина секси, но и защото го прави с конкретна идея. А именно - да убеди момичетата и жените, че в тялото им няма нищо срамно и те трябва да приемат и да се гордеят с всяка една част от него.