Флорънс Пю е една от изгряващите и обещаващи актриси в Холивуд. Не са малко критиците, които я определят като бъдещето на индустрията.

Флорънс Пю, Зак Браф, критиките за възрастовата им разлика и какво каза актрисата в подкаста An Hour or So with...

Когато продължават да те нападат за това, че излизаш с по-възрастен мъж

Връзката на Флорънс Пю и Зак Браф не е по вкуса на всички

Освен това, Пю се слави с това, че не се нито страхува, нито срамува да бъде такава, каквато е. Както и че не я притесняват критиките относно връзката ѝ с по-възрастен от нея мъж. Е, смелостта на актрисата наистина не познава граници и го доказа за пореден път.

По време на модното шоу на Valentino в Рим, посветено на колекцията есен/зима 2022, Флорънс Пю събра всички погледи със стилната си и прозрачна розова рокля. Тя бе решила по никакъв начин да не прикрива нито гърди, нито зърната си.

В Instagram публикува няколко снимки от събитието и шеговито написа, че всъщност технически зърната ѝ са покрити. След което благодари на всички хора, които са ѝ помогнали да изглежда по този начин. Оказва се обаче, че смелостта на Пю не се нрави на всички.

Отново в профила си в социалната мрежа актрисата публикува още няколко свои снимки с роклята на Valentino. Под поста написа, че е била наясно, че появата ѝ с тази рокля ще предизвика много смесени коментари.

"Бях развълнувана да я нося, нито частица от мен не бе притеснена. Нито преди, нито по време, нито след това." Флорънс Пю продължава с това, че ѝ е било много интересно да наблюдава как някои мъже с лекота и гордост са готови да унищожат една жена заради тялото ѝ. И то с длъжностите и работните си имейли, изписани в биографията в профилите.

Пю е наясно, че това не нито първият, нито последния път, в който жена ще чува какво не е наред с тялото ѝ от група непознати. "За щастие, се погодих със сложността на тялото, която ме прави да съм аз. Щастлива съм с всички "недостатъци", който дори не можех да погледна, когато бях на 14."

Актрисата пише още, че много хора агресивно са искали да я информират колко са разочаровани от малките ѝ гърди. "Или как трябва да съм засрамена от това, че съм толкова плоска." Но хейтърите не могат да трогнат Пю прекалено много.

Защото тя е живяла в тялото си от доста дълго време и е напълно наясно с размера на гърдите си. И не се страхува от това. Тя обаче смята за тревожен фактът, че толкова много хора се страхуват от гърди.

"Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling), Хари Стайлс, Флорънс Пю и трейлър филма, режисиран от Оливия Уайлд

Хари Стайлс и Флорънс Пю си играят с огъня

Трейлър на режисирания от Оливия Уайлд "Не се тревожи, скъпа"

"Пораснете. Уважавайте хората. Уважавайте телата им. Уважавайте всички жени. Обещавам ви, че животът ще стане много по-лесен." Флорънс Пю обаче продължава да не разбира как две "малки сладки зърна" са предизвикали толкова шум.