Страхотни новини за Енрике Иглесиас и Анна Курникова. Двамата отново са станали родители. Щастливата вест идва само две седмици след слуховете, че тенисистката е бременна. Новините за бременността ѝ се разпространиха с шеметна скорост след няколко папарашки снимки, на които се вижда издутото коремче на Анна, която се опитва да го прикрие под широки дрехи.

Анна Курникова, Енрике Иглесиас и бременна ли е тенисистката с третото им дете

Бременна ли е Анна Курникова

Новината е непотвърдена

Потвърждение за това, че Енрике и Анна отново са станали родители, получаваме от един от братята на изпълнителя. По време на интервю в чилийската радиостанция ADN, Хулио Иглесиас-младши казва, че е чичо, като настоява да не разкрива повече подробности за пола, името и кога точно се е родило бебето.

Хулио пояснява все пак, че брат му е много щастлив с новото си бащинство. А то идва само две години след като с Курникова станаха родители на близнаците Луси и Николас, родени през декември 2017 г.

Засега нито певецът, нито тенисистката са коментирали новината. Но тяхното мълчание не е нещо ново, като се има предвид колко потайни са, особено що се отнася до личния им живот. За повече от 17 години заедно, двамата рядко публикуват каквито и да било подробности за връзката си.

Все пак ще хвърляме по едно око на профилите им в Instagram, защото в близко бъдеще без съмнение ще качат снимка на бебчо номер три, също както направиха преди две години и с близнаците. 

Енрике Иглесиас, Николас и Луси и нова доза семейни забавления

Кой не иска целувките на Енрике Иглесиас

Нова доза семейни забавления