Откакто стана баща на близнаци през 2017 г., Енрике Иглесиас обича да ни показва в Instagram как се забавлява с децата си. Когато няма професионални ангажименти, той предпочита да прекарва времето си у дома с любимата си Анна и с малките Луси и Николас.

Енрике Иглесиас, дъщеря му Луси и как се забавляват двамата

Как се забавляват Енрике и Луси Иглесиас

Татко за пример

Доказателство за това са и някои от последните снимки на изпълнителя, на които виждаме как точно преминават почивните му дни. 

На един от кадрите Енрике Иглесиас показва как разпуска в двора на къщата си. Той е легнал върху прекрасната зелена морава, докато двамата малчугани играят на воля около него. 

Очевидно Николас е вече достатъчно голям, за да разбере, че го снимат. Затова и е посочил с пръстче нагоре, където вероятно се намира дронът, който ги е фотографирал. 

След като приключат с игрите в градината, Енрике Иглесиас и близнаците се отдават на забавления в басейна. От малки децата обичат да прекарват времето си с татко във водата.

"Моля, без повече целувки", гласи текстът под снимката. Да им завиди човек на тези деца за страхотните родители, които имат. 

Анна Курникова, Николас, Луси и как се забавлява бившата тенисистка с децата си

Как Анна Курникова се шегува с децата си

Семейни закачки