Признаваме, че все още привикваме към мисълта, че Емили Ратайковски ще става майка. Разбира се, все някога ще свикнем, а когато роди пък ще стане голяма конкуренция на друго наше любимо секси мамче - Алекс Петканова.

Емили Ратайковски на 31

Емили Ратайковски в 27 факта

Защото днес някой има рожден ден

Емили обаче бързо свиква и за това разбираме от профила ѝ в Instagram. Моделът дори се е отдал на релакс и пълноценна почивка. За тази цел е избрала луксозния петзвезден хотел Amangiri в щата Юта.

И понеже Емрата обича да споделя снимки ни прави съпричастни на преживяванията си. В едната част от снимките, виждаме красиви гледки (освен бъдещото мамче) и детайли от луксозния хотел.

Емили е облечена в удобни дрехи, а бременното ѝ коремче е напълно открито. Точно както трябва да бъде...

На другите пък Емили блаженства на терасата в хотела върху удобно легло и с книга в ръка. Тя събира витамин D под слънчевите лъчи, като не е пропуснала да сложи защитна сламена шапка, отбелязва Daily Mail.

29-годишната Емили Ратайковски се възползва максимално от топлото време по време на есенното бягство в Юта, където по принцип отсядат и други известни личности. А и от спокойствието, което има сега, и което скоро ще бъде приятно нарушено от бебешки плач. 

Емили Ратайковски, Inamorata woman и рекламата на бански с бременно коремче

Емили Ратайковски позира по бански с бременно коремче

И е все така секси