От няколко години се говори за филма за Барби, в който Марго Роби ще влезе в главната роля, а компания в другата главна роля ще ѝ прави Райън Гослинг.

Марго Роби, Райън Гослинг, “Барби”, снимките от филма, които станаха известни и защо актрисата се е чувствала унизена

Най-унизителният момент за Марго Роби

Светът на Барби не е чак толкова розов

С тези двамата очакванията няма как да не са големи. Ще трябва да почакаме още няколко месеца, докато видим какво са ни подготвили, но Роби и Гослинг не са единствените, които ще гледаме.

В актьорския състав са още Симу Лиу, Уил Фарел и Ема Маки. Говори се, че Лиу ще изиграе различна версия на Кен, докато Маки такава на Барби. Интересното е, че заедно на екран ще видим именно Марго Роби и Ема Маки, които според една немалка част от интернет си приличат страшно много.

Снимка 588435

Източник: GettyImages

Някои дори шеговито твърдят, че са роднини или пък направо един и същи човек. Нищо от това, разбира се, не е вярно, а се оказва, че Ема Маки няма нищо против сравненията с Марго Роби. "Нямам нищо против. Това е Марго Роби. Шегувате ли се? Тя е най-добрата."

Пред Total Film 26-годишната актриса казва, че австралийската ѝ колежка също има достатъчно добро чувство за хумор, за да приеме тези сравнения.

Ема Маки, интервюто ѝ за Flaunt и дръзката фотосесия на актрисата от Sex Education

Ема Маки е по-дръзка от всякога и преследва мечтите си

Какво каза актрисата от Sex Education за четвъртия сезон на сериала в интервюто си за списание Flaunt

Дори намеква, че неслучайно е получила ролята в "Барби". Според Маки сравненията са просто шега и не смята, че двете си приличат. И макар Ема Маки да приема сравненията с чувство за хумор, признава, че би било хубаво, ако те все пак отшумят, пише PopSugar.