Почти всеки актьор има филм или сериал, който му е дал летящ старт в кариерата. За Ема Маки това това без съмнение е Sex Education - пиперливият сериал на Netflix, който проследява тинейджърските несполуки на Отис (Ейза Бътърфийлд) и неговите приятели и съученици.

"Барби", Ема Маки, Уил Фарел и новите попълнения към филма с Марго Роби

Още звезди ще участват във филма за Барби

Вече ни е трудно да ги преброим

След като остави много добри впечатления с ролята си на Мейв, Маки получи възможност да участва в "Смърт край Нил" на Кенет Брана с Гал Гадот в главната роля. А тази седмица стана ясно, че ще я видим и в подготвяния филм за Барби с Марго Роби и Райън Гослинг.

Тази новина ни даде повод да погледнем какво се случва в профила на Ема Маки в Instagram, където попаднахме на няколко интересни и доста предизвикателни снимки. Оказва се, че те са част от интервю на актрисата за списание Flaunt.

За фотосесията тя сменя няколко различни визии, но веднага правят впечатление снимките, на които 26-годишната Маки е облечена с нестандартен син тоалет на Loewe, допълнен от бижута на Tiffany & Co. Той е прозрачен и на една от снимките не остава кой знае колко на въображението.

Определено можем да кажем, че е най-дръзкото нещо, което актрисата е правила до момента. Иначе, в интервюто тя казва, че стилът ѝ на обличане е доста различен от този на Мейв (героинята ѝ от Sex Education). За визията си в сериала тя сменя цвета на косата си и носи обеца на носа си.

Също така и не мие косата си в продължението на седмици, докато траят снимките, защото героинята ѝ трябва да изглежда по-груба. И макар да знаем, че четвърти сезон на сериала ще има, в интернет се носят слухове, че Ема Маки може и да не участва в него.

И всичко това, защото някъде е казала, че не е на 17 години и не може вечно да играе 17-годишна тинейджърка. Но от сегашното ѝ интервю за списание Flaunt става ясно, че това не означава непременно, че няма да участва в новия сезон. Просто в момента се е фокусирала върху други неща.

И сме сигурни, че с каквото и да се е захванала, ще ѝ се получи. Просто защото Маки притежава куража да излиза от зоната си на комфорт, за да се развива и преследва целите си. Доказателство за това е, че е родена във Франция, но след това се мести в Лондон, където прекарва около 10 години от живота си.

А в момента e решила отново да се върне във Франция. "Мисля, че тази голяма промяна в живота ми е доста смела. Доста неща от личния ми живот се промениха." В свободното си време  Ема Маки обича да експериментира в кухнята, опитвайки нови рецепти. Също така да гледа видеа и документални филми относно храна.