Марго Роби и Райън Гослинг са секси и талантливи - две достатъчно добри причини в Холивуд шумно да се говори за тях.

Марго Роби, Райън Гослинг, "Бандата на Оушън" и в кой филм дуото от "Барби" ще участва

Марго Роби и Райън Гослинг отново заедно

Какво следва след "Барби"

И двамата се превърнаха в едни от най-обсъжданите знаменитости това лято, когато бяха направени снимки, на които ги виждаме на снимачната площадка на предстоящия им филм "Барби".

Причината кадрите да нашумят толкова много в интернет, са колкото сладките, толкова и абсурдни костюми, с които са облечени. Но, да, така е, актьорите са наясно с рисковете на професията си.

Марго Роби и Райън Гослинг трябваше да носят съответстващи си каубойски екипи, а след това и да се пързалят с ролкови кънки, облечени в ярки флуоресцентни тоалети. И всичко това, навън, на публично място, пред любопитните погледи на множество непознати.

Както и се очаква, начинът, по който тогава са изглеждали двамата актьори, просто е нямало начин да остане незабелязан. Всъщност, реакцията на случайните минувачи е била толкова бурна, че дори самата Марго Роби не я е очаквала. Е, предполагала е, че двамата с Райън Гослинг ще привлекат погледи, но не и че ще се превърнат в основна атракция.

В интервю за американското телевизионно предаване The Tonight Show актрисата признава, че изобщо не е била готова светът да я види по толкова естествен начин в ролята ѝ на Барби, пише Entertainment Weekly.

"Вавилон" (Babylon), Марго Роби, Брад Пит и трейлър на режисирания от Деймиън Шазел филм

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на "Вавилон"

"Не мога да ви опиша колко бяхме унизени между другото", признава тя. "Изглеждахме сякаш се смеем, забавляваме се, но отвътре умирахме. Помислих си: "Това е най-унизителният момент в живота ми." Толкова срамен."