Преди ден бе рожденият ден на принцеса Йожени - и няма никакво съмнение, че е получила прекрасни подаръци по случая.

Принцеса Беатрис, принцеса Йожени и как се забавляват двете сестри в майчинство

Забавленията по женски на Беатрис и Йожени

Сестрински работи

Внучката на Елизабет Втора отпразнува своя 32-ри рожден ден и е сигурно, че може да разчита и на баба си за специален подарък.

Защото Елизабет винаги е била щедра към своите внуци. Още преди години тя подари на Йожени и нейната сестра Беатрис имението Birch Hall, Съри. Тогава двете сестри бяха съответно на седем и девет години.

Атрактивното имение, с огромни помещения, седем спални, тенис корт и плувен басейн, можеше да бъде идеалният дом за момичетата и тяхната майка Сара Фъргюсън. Но сестрите така и никога не пожелаха да живеят в Birch Hall. Според слуховете, причината е в твърденията на Фърги, че не може да си позволи огромните разходи за поддръжка.

Ето защо имението бе продадено за 1.5 милиона паунда, а парите от продажбата са поделени между Йожени и Беатрис, припомня Mirror.

Меган Маркъл, принцеса Йожени и специалното приятелство между двете

Тайната приятелка на Меган в кралския двор

Много специална връзка

От близките, които са уважили Йожени за нейния празник, със сигурност е братовчед ѝ принц Хари. Принцесата е единствената, която посети Хари и съпругата му Меган в Щатите, след като те се преместиха там с децата и дори се предполага, че само тя е виждала най-новия член на семейството - малката Лилибет.