Меган Маркъл направи всичко възможно, за да даде да се разбере, че е скъсала всякакви отношения с кралския двор. Но очевидно това не е съвсем така и една специална връзка продължава да е мост към него.

Принц Хари, Меган Маркъл, кралица Елизабет Втора и къде ще посрещнат Коледа

Хари и Меган отказаха на кралицата

Какви са плановете им за празниците

По време на интервюто си с Елън Дедженеръс херцогинята на Съсекс нарече принцеса Йожени "нашата приятелка". Двете с братовчедката на съпруга й не са привличали внимание с близки отношения, но явно те са точно такива, дори и след Мегзит.

Маркъл пояснява, че се е познавала братовчедката на мъжа си още преди да се запознае с него. А приятелството на Хари и Меган с Йожени и съпругът й Джак Брууксбанк е още от времето, когато първите криеха от света, че са заедно. Така през 2016 г. четиримата са имали забавно излизане по двойки в Торонто по случай Хелоуин, разкри бившата актриса.

Снимка 498527

Източник: Instagram / William&Catherine

И до днес те продължават да поддържат топли отношения, макар и от хиляди километри разстояние, каквато е ситуацията в момента. Принц Хари и братовчедка му от деца са си много близки и се подкрепят, а Йожени винаги е одобрявала Меган като негов избор, за разлика от други членове на кралското семейство, предава Daily Mail.

Според биографи на кралския двор, братовчедите имат много сходни характери, както и чувство за хумор. Но надали този мост между херцога и херцогинята на Съсекс и двореца ще бъде достатъчен за възстановяване на добрия тон с всички.

Меган Маркъл, интервюто с Елън Дедженеръс и какво разкри за семейния живот с принц Хари, Арчи и Лилибет

Истинското щастие на Хари и Меган

Говори херцогинята

Разбира се, през годините е имало не един и два опита на медиите да развалят отношенията на Йожени с Хари и Меган. Като през 2018 г., когато двамата обявиха, че чакат първото си дете точно на нейната сватба. Но очевидно подобни ситуации са проблем само в нечии други глави, но не и в техните.