Нямаме никакви съмнения, че Джордж и Амал Клуни са страхотни родители. Защитничката на човешките права успява умело да лавира между работните си и майчински задължения. Актьорът пък, макар и да откри радостта да си баща доста късно, сега е изцяло отдаден на новата си роля.

Джордж Клуни, Амал Клуни и карали ли са се някога съпрузите

Джордж и Амал Клуни не са като другите семейства

Какво не им се е случвало никога

Звездното семейство има близнаци - Ела и Александър, които през лятото навършиха три години. А мама и татко все по-често ни споделят някои и други забавни моменти от семейния живот.

В разговор с Джими Кимъл, Джордж Клуни призна, че с Амал са направили "много глупаво нещо" по отношение на отглеждането на своите деца. Нито актьорът, нито съпругата му говорят италиански, за разлика обаче от Ела и Александър.

59-годишният Клуни не на шега признава, че синът и дъщеря му имат перфектен италиански и когато ги пита нещо, те му отговарят на този език. Това най-вероятно се дължи на честия им престой в имението край езерото Комо, предава ET.

И въпреки че на Джордж и Амал им е малко странно от така създалата се ситуация, няма нищо лошо децата им да знаят още един език, който със сигурност ще им е от полза в живота.

А покрай самоизолацията актьорът също е придобил доста нови умения, свързани предимно с това как се поддържа един дом. Той признава, че пуска пералня, мие чинии, както и пода вкъщи. Е, не се справя перфектно, но поне е зает и далеч от "децата, които говорят на италиански", шегува се той.

Джордж Клуни, Амал Клуни и признанията на актьора за съпругата му

Джордж Клуни за живота преди и след Амал

Когато една жена промени всичко

Освен това, Клуни гордо заявява, че той е шеф готвачът вкъщи, защото Амал я бива само в резервациите за ресторанти. А когато трябва да свари яйце, дори забравя да му сложи вода...