Джордж и Амал Клуни са сред любимите ни звездни семейства, затова и винаги сме щастливи, когато научаваме по нещо ново за тях. Поредната доза признания идва от интервюто на актьора за списание People, което го обяви за Човек на годината, заедно със Селена Гомес, Реджина Кинг и д-р Антъни Фалучи.

Пред изданието Клуни признава, че е истински късметлия заради това, че е срещнал своята съпруга Амал. И е категоричен, че двамата никога не са спорили, не са имали скандал.

Покрай пандемията връзките на много техни приятели са били поставени пред истинско изпитание. Те двамата обаче преминали с лекота през тази необичайна ситуация и тя отново не е успяло да ги скара дори веднъж.

Може би тази силна спойка се дължи и на факта, че Джордж и Амал Клуни споделят общи възгледи и цели - да бъдат активисти и филантропи, които да помагат по различни начини на околните и да правят всичко по силите си, за да променят света към по-добро. И го правят най-вече за децата си - за да могат да живеят един по-добър живот.

Актьорът изрази надеждата си близнаците Ела и Александър да наследят техните принципи и да продължат техните битки - за равенство и справедливост.

А докато дойде това време, хлапетата взимат дейно участие предимно в шегите, които Джордж Клуни обича да си прави със своите приятели. Като например да слага течен шоколад в памперс и след това да го облизва пред смаяните им погледи.

Джордж Клуни, Амал Клуни и признанията на актьора за съпругата му

Джордж Клуни за живота преди и след Амал

Когато една жена промени всичко

Въпреки че доста късно откри радостта от родителството, актьорът отделя всяка свободна минута на семейството си. Той е настина благодарен за своите две деца, макар че първоначално е останал доста шокиран от новината, че ще има близнаци. А днес осъзнава колко много се е променил и как е оставил себе си на заден план. Но не вижда нищо лошо в това.