Любовта между Джон Леджънд и Криси Тейгън пламва като по филмите. Двамата се срещат за първи път за заснемането на музикален видеоклип през 2006 г. и се влюбват от пръв поглед.

Джон Леджънд, Legend и новината за новия двоен албум на музиканта

Най-специалният момент за Джон Леджънд

Кои са изненадите в новия албум на музиканта

Романтичната връзка помежду им се развива доста бързо и през 2013 г. те са вече женени.

Сега, още почти десет години по-късно, Джон Леджънд и Криси Тейгън имат стабилно семейство и са горди родители на две деца - Луна Симон (6 г.) и Майлс Теодор (4 г.), припомня People. Семейството вече чака и третото си дете след несполучливата бременност на Криси Тейгън преди почти две години.

За цялото време, в което е заедно, двойката е претърпяла немалко възходи и падения, но продължава да ни доказва, че благодарение на взаимната си любов е по-силна от всички трудности.

В последното си интервю за подкаста On Purpose with Jay Shetty Джон Леджънд разказва повече за брака си с Криси Тейгън и прави едно доста изненадващо признание.

Самият той споделя, че в началото на връзката им изобщо не е бил достатъчно отдаден партньор.

"Мисля, че тогава бях по-егоистичен. Не бях страхотен партньор в началото на нашата връзка. Въпреки че бях много влюбен и много развълнуван да бъда с нея. Все още бях егоист", разказва музикантът. Това свое отношение обяснява с факта, че тогава е бил още в средата на двайсетте си години и не е бил готов да е напълно отдаден партньор. Това обаче сега вече се е променило. 

По думите на Джон Леджънд, с течение на времето е нормално човек да се осъзнае, да се промени, да мисли по-малко за себе си и да започне да се бори за връзката с човека, когото обича. Точно така поне се е случило при самия него.

"Просто растеш и узряваш. Част от това е просто въпрос на време. Нуждаете се от време, за да станете този човек, който искате да бъдете", казва още изпълнителят.

Криси Тейгън, загубата на сина ѝ Джак и признанието ѝ за аборта

Признанието на Криси Тейгън за аборта

Отново сваля картите на масата

По време на интервюто той си припомня също колко привлечени един към друг са били двамата с Криси Тейгън при първата им среща. Химията помежду им е била страхотна. Сега обаче това първоначално чувство е прераснало в нещо повече - в любов, по-дълбока и по-истинска, в състояние да издържи изпитанието на времето.