Името на Джон Леджънд продължава да е едно от най-коментираните от музикалната сцена. Все пак, откакто през 2018 г. стана най-младият и първият афроамериканец, носител на наградите Еми, Грами, Оскар и Тони едновременно, той продължава да жъне още доста успехи.

Джон Леджънд, Кание Уест и защо вече не са в добри отношения

Какво развали приятелството между Джон Леджънд и Кание Уест

Нищо не е вечно

Освен това, разбира се, е и отдаден на кариерата си, също толкова, колкото и досега винаги и бил. Че сега даже и още повече.

Феновете му могат да се радват на няколко добри новини. Едната от тях е, че публиката в Лес Вегас ще може да го чуе и види на живо по време на концертите му там, които ще са между 14 и 29 октомври. А другата, за щастие, е за феновете му не само в САЩ, но и по целия свят.

Джон Леджънд вече издаде своя нов, осми студиен албум, който е двоен и озаглавен "просто" Legend. Проектът е продуциран от самия него, както и от известния изпълнител и автор на песни Райън Тедър от групата One Republic.

Снимка 587373

Източник: Animato Music

Явно и двамата много се гордеят с творението си и са вложили много от творческата си енергия. Албумът е една завладяваща енергична музикална колекция, в която няма как да не ни направят впечатление чувствеността, вдъхновението от болката, радостта и хармонията, които се преплитат в мелодиите и гласа на Джон. Той за първи път приема дълбоко значението на фамилията си и така решава да кръсти проекта си Legend (в превод - легенда).

"До този момент никога не съм използвал името си в заглавие на мой проект. С Legend заявявам, че се гордея с творчеството си и с човека, в който се превърнах", споделя Джон Леджънд.

Снимка 587374

Източник: GettyImages

За албума си той разказва, че е написал цели 80 песни, като по-малката част обаче решава да включи в него. Идеята му в последствие е тях да раздели в две части. И така и прави. В "Акт 1 - Събота вечер" парчетата са романтични и секси, а в "Акт 2 - Неделя сутрин" са по-скоро духовни.

Криси Тейгън, Джон Леджънд и изненадващата новина за бременността ѝ

Дълго пазената тайна на Криси Тейгън

Една чудесна новина

Тази концепция е впечатляваща, признаваме, и по нея си личи, че Джон е вложил много време, любов и мисъл в проекта си. Още повече, че е страхотно и хрумването му песните да са точно 24 на брой - по една за всеки час от денонощието.