Вече от седмица знаем, че нещо в отношенията между Джо Джонас и Софи Търнър се е счупило и двамата са взели решението да се разведат.

Дойде ли наистина краят за Джо Джонас и Софи Търнър

Дойде ли наистина краят за Джо Джонас и Софи Търнър

Още една звездна двойка приключва своя романс

Поне към момента не е ясно каква точно е причината за раздялата им, а има само предположения и догадки. Единственото официално изявление от двамата дойде в социалните мрежи, където потвърдиха, че се развеждат.

Преди няколко дни Джо Джонас за първи път проговори за случващото се, като го направи по време на концерт в Лос Анджелис. От Parade разбираме, че Джо е бил на сцената заедно с братята си Ник и Кевин, когато е решил да спре изпълнението си за малко.

Снимка 632888

Източник: GettyImages

По време на паузата 36-годишният Джо Джонас е признал, че последната седмица е била трудна за него, визирайки оповестяването на развода си със Софи Търнър. 

"Просто искам да кажа, вижте - ако не го чуете от тези устни, не го вярвайте", е заявил изпълнителят пред публиката. Нещо, с което ясно иска да покаже, че повечето спекулации и твърдения за раздялата им не са верни. Веднага след това е решил да продължи концерта с песента от 2019 г. "Hesitate".

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат - какво знаем за връзката им

От ден едно до новината за раздялата

Тя не е никак случайна, защото преди време Джо Джонас бе заявил, че парчето посветено на актрисата и дори го определи като любовно писмо към Търнър.