С известна носталгия Джо Джонас се връща назад във времето, в което среща и се влюбва в съпругата си Софи Търнър. За своите преживявания и емоционални моменти музикантът говори наскоро в онлайн радиото On Air with Ryan Seacrest, в което гостува заедно с двамата си братя Кевин и Ник - останалата част от триото Jonas Brothers.

Джо Джонас, Спайдърмен и ролята, която е можело да получи

Супергероят, който Джо Джонас е можело да изиграе

Невинаги получаваме онова, което искаме

Сред нещата, които Джо споделя, като най-емоционален се откроява разказът за това как точно е поискал ръката на Софи от нейния баща.

"Определено бях по-нервен да попитам него, отколкото самата Софи", каза 33-годишният музикант "Беше конфузен момент, не помня дори точно какво съм казал, или по-точно измърморил... само се надявах отговорът да е положителен."

Двамата му братя също не пропускат да споделят своя опит в правенето на предложения за брак. Кевин през смях разказва как годежният пръстенът бил заседнал в джоба му, докато отправял въпроса към съпругата си Даниел. Ник пък си припомня, че е имал нужда от допълнителна смелост, за да попита Приянка Чопра. И намерил смелостта чак след като изпил бутилка вино.

Преди време самата Софи направи своите откровения за годежа си с Джо, който се състоя през октомври 2017 г. Тогава тя сподели колко е щастлива и удовлетворена, дори много повече от успеха в кариерата. "Прекрасно е да си сгоден. Радвам се, че открих своя човек и съм убедена, че искам да остана с него завинаги", казва Софи.

Софи Търнър, Джо Джонас и защо актрисата иска да се върне във Великобритания

Софи Търнър и голямото й признание

Къде актрисата иска да гледа децата си

През 2019 г. двамата сключиха брак в Лас Вегас, а официалната церемония се състоя по-късно във Франция. През миналия юли пък, певецът и актрисата посрещнаха второто си дете. Те са родители и на двегодишната дъщеря Уила, припомня People.