Въпреки че доскоро се кълнеше, че е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Джонас и че има желание да остане с него завинаги, с днешна дата се оказва, че Софи Търнър може би коренно е променила мнението си.

Джо Джонас, Софи Търнър и какви са били притесненията на музканта, когато е предложил брак

Въпросът, който Джо Джонас се е страхувал са зададе

Оказва се, съвсем безпричинно

Само преди ден множество източници съобщиха на TMZ, че 34-годишният музикант е на път да подаде молба за развод с 27-годишната актриса. И че дори хора от екипа му вече са се срещнали с бракоразводни адвокати от района на Лос Анджелис.

Според вътрешните източници двойката, която има две малки деца, изпитва "сериозни проблеми" във връзката си от поне шест месеца. Твърди се, че през последните три от тях Джонас се е грижил за децата "почти през цялото време" - дори докато е обикалял страната за турне с братята си Ник и Кевин за общия им музикален проект Jonas Brothers.

Актрисата, популярна най-вече от сериала Game of Thrones, изглежда не е присъствала на концертите на половинката си. А самият Джо е бил забелязан без годежния си пръстен в Далас, Минеаполис, както и на още спирки от турнето.

Да не забравяме, че през миналия месец двойката продаде и имението си в Маями - само година след закупуването му, уточняват от Page Six.

Софи и Джо се сгодиха през 2017 г., а три години по-късно се роди и първото им дете, Уила. Софи Търнър бе доста дискретна по време на бременността си и разказа за детето си публично пред британския Vogue чак през май 2022 г.

Софи Търнър, Джо Джонас и защо актрисата иска да се върне във Великобритания

Софи Търнър и голямото й признание

Къде актрисата иска да гледа децата си

Същия месец Търнър разкри, че е бременна с второ дете, като каза пред списание Elle: "Толкова сме развълнувани, че ще разширим семейството. Това е най-хубавата благословия в живота."

Втората дъщеря в семейството, чието име Търнър и Джо все още не са разкрили, се роди през юли 2022 г.