Виждали сме Джиджи Хадид на десетки корици на модни списания. Виждаме я и на априлския брой на Harper's Bazaar. За списанието тя отговаря на въпросите на свои звездни приятели и прави признание за това как се възприема като личност.

Моделът започва с това, че винаги е гледала на себе си по един и същи начин. Независимо че е успяла да сбъдне мечтите си и да натрупа толкова опит, нейният вътрешен диалог и себеопознаване никога не спира.

Именно така обяснява твърдението на Серина Уилямс, че си е един и същи човек още от 16-годишна, въпреки всичко, през което е минала. Шегува се, че това може да е свързано и с факта, че е зодия телец. А телците са здраво стъпили на земята, в мир с времето и всичко наоколо.

Хадид е убедена, че всичко, което се случва, е за добро. И дори да е лошо, то пак ще доведе до нещо добро след това. Винаги се опитва да види доброто в хората и не забравя, че всички постоянно растат и се опитват да дават максимума от себе си.

Друг много важен урок за Джиджи е да успяваш да се учиш от провалите си, да ставаш по-добър след всеки следващ. Не по-малко важно е и да предизвикваш страховете си, да се изправяш срещу тях. Последният й подобен пример е скокът с парашут в Дубай.

Певицата Тейлър Суифт пък остава изненадана от умението на Джиджи да реагира по възможно най-адекватния начин в стресови ситуации. А най-добрата реакция е винаги да бъдеш себе си, да бъдеш откровен, защото това няма как да не доведе до нещо добро.

Джейк Пол, Зейн, Джиджи Хадид, разправията между тях и как моделът защити изпълнителя

Как Джиджи Хадид защити Зейн

Ето на това му се казва гадже за пример

Колежката на Хадид - Кендъл Дженър, се интересува какво е успяла да научи от живота си във ферма като малка. А отговорът е много прост - научила се е на най-простите и смислени удоволствия и на това да се радва на малките неща. Да се грижи за градината, да прави йога, да готви, да бъде с любимите си хора. И сега винаги, когато се връща там и е далеч от публичното внимание, се чувства отново като дете.