Джейк Пол и брат му Логан са сред най-известните и гледани влогъри в YouTube. Да се забъркват в неприятности също не им е нещо чуждо.

Джиджи Хадид, Риана, i-D Magazine и какво призна моделът пред певицата

Риана провокира Джиджи Хадид

Какво призна моделът пред певицата

Братята са доста цапнати в устата, което очаквано води и до проблеми. В случая не говорим точно за проблеми, а за откровено заяждане.

През изминалия уикенд Джейк Пол използва профила си в Twitter, за да се заяде със Зейн. Във вече изтрит туит Пол написа, че е искал да зашлеви изпълнителя, защото е малко човече, което се е държало невъзпитано.

Джейк Пол не спира дотук, като също така пише, че ако Зейн чете това, трябва да спре да бъде ядосан от това, че се прибира сам в голямата си хотелска стая.

Според източници на TMZ, двамата са били в един и същи хотел в Лас Вегас, дори стаите им са били на един етаж. Точната причина за караницата помежду им обаче не е известна.

Като гадже за пример, Джиджи Хадид побърза да защити Зейн и нападна Джейк - отново в Twitter. Хадид написа, че Зейн просто не е искал да прекарва време с Пол и засрамващото му обкръжение.

"Сам вкъщи с най-добрите си приятели като уважаван крал, защото има мен, сладурче." След това моделът прати Джейк Пол директно да си ляга.

Той пък се опита да замаже положението, като написа, че някой трябва да му взима телефона, когато е пиян, защото прави глупости.

Джейк Пол изпробва Bird Box Blindfold Challenge

Влогър рискува живота си заради предизвикателство

Джейк Пол и опитът му за Bird Box Blindfold Challenge