Джей Ло ври и кипи в шоубизнеса вече доста години. За това време натрупа сериозно богатство и видимо се е научила как умело да борави с него. Освен да приема участия за космически хонорари, тя прибягва и до някой и друг хитър трик.

Миналият октомври Джей Ло пусна на имотния пазар огромния си пентхаус в Ню Йорк, за да заживее под един покрив с Алекс Родригес. И това стана в друг пентхаус, отново в Ню Йорк, но този път в най-високата жилищна сграда в света - 432 Park Avenue

Дженифър Лопес и Алекс Родригез си купиха общ дом

Дженифър Лопес и Алекс Родригез си купиха общ дом

Минаха на следващо ниво

Сделката стана факт през пролетта на 2018 г. и звездната двойка брои 15.3 милиона долара за едно жилище, което определено отговаря на звездния им статус. 371 квадрата, бяло, просторно, с модерно обзавеждане и спираща дъха гледка.

И точно когато си помислихме, че Дженифър и Алекс свиха своето любовно гнездо и са готови за нова, сериозна стъпка, идва и изненадата - домът им се продава. Този път цената е 17.5 милиона долара, а изтъкната причина - че мястото е прекалено тясно за всички деца на Лопес и Родригес - общо четири.

На нас това обяснение ни звучи малко странно, защото надали цялото домочадие е постоянно на едно и също място. А и апартаментът има три спални, четири бани, самостоятелен асансьор и достатъчно място за игра на хлапетата, пише Daily Mail.

Бързата покупка и последвалата я продажба ни звучи по-скоро като доста лесен начин за припечелване на едни два милиона долара. Не че Джей Ло си няма много повече, но със сигурност купувач, който иска да спи в нейното легло, ще се намери бързо.