Певицата и актриса и пенсионираният бейзболист бяха забелязани още в края на миналата година да обикалят из Ню Йорк в търсене на идеaлния дом, в който да градят семейство. Джей Ло пусна на имотния пазар своя пентхаус в същия град на цена от почти 27 милиона долара.

И докато тази сделка се придвижва, Дженижър Лопес и новият й любим вече са горди собственици на забележителен апартамент в сърцето на Ню Йорк. За тези 4000 квадратни метра е платена сумата от 15.316 милиона долара.

Въпреки по-ниската цена, новото жилище е доста по-просторно от старото - с цели 1000 квадрата. Обширното пространство е разположено на 57-и и 58-и етаж от общо 85 на небостъргача Manhattan's 432 Park Avenue.

Двойката със сигурност се е влюбила и в гледката към Сентрал парк, на която могат да се наслаждават дори във ваната. Баните са четири на брой, а спалните - три. В момента в имота тече ремонт, за да бъде реконструиран по вкуса на звездната двойка. А в кооперацията, в която се намира, има и частен басейн и ресторант, както и фитнес център и киносалон

Дженифър Лопес и Алекс Родригез са заедно от година, но вече от няколко месеца живеят заедно, а сега минават на следващо ниво във връзката си и тази мащабна покупка, пише Daily Mail.