Хафтор Бьорнсон наистина успя да ни изуми с физическата си трансформация, която успя да постигне за около две години. И всичко това, за да се превърне от стронгмен в боксьор.

Хафтор Бьорнсон, Еди Хол, боксовият мач между двамата и победата на Планината

Планината спечели битката на гигантите

Хафтор Бьорнсон се оказа с по-добра техника от Еди Хол

И поне засега му се получава, защото успя да спечели първия си мач. Засега все още не е ясно дали ще има реванш с Еди Хол, но Планината, както е известен заради участието си в Game of Thrones, не спира да тренира. Но дори на него му се струва невъзможно да се развихри в залата в ранните часове на деня.

В профила си в Twitter Бьорнсон написа, че се чувства много изморен заради полет и се е събудил в четири сутринта. След това пита последователите си дали Дуейн Джонсън, който е известен с ранните си тренировки, не тренира по това време. От хаштага #AbsolutelyNot, с който Хафтор Бьорнсон завършва поста си, разбираме, че той определено няма да го направи.

Тези размишление са забелязани от Дуейн Джонсън, който отново в социалната мрежа пояснява, че на практика всеки ден става четири сутринта, а до пет вече е в залата, пише Men's Health. След което Скалата пише, че някой ден двамата с Планината трябва да тренират заедно.

Джонсън дори пуска шегата, че това би била тренировка на най-силния човек, боксьор и актьор в света, визирайки Бьорнсон, и един голям татуиран, кафяв плешивец, който е известен с това, че носи банан, визирайки себе си.

Хафтор Бьорнсон, отслабването с над 50 килограма и цялостната му физическа трансформация

Планината е внушителен и с 50 килограма по-малко

Трансформацията на Хафтор Бьорнсон е забележителна

Е, не знаем дали подобна тренировка би се осъществила, но определено ни се иска това да се случи. Още повече ни се иска, ако се случи, двамата да дадат повече подробности, защото не всеки ден може да се види нещо подобно.