Много хора се обиждат от забележките на другите - разбираемо е. Но мнозина се обижда дори и на онези, които са експерти в дадена област и могат да се обосноват.

25-годишната певица Дуа Липа е сред звездите, които отнасят не една и две критики относно сценичните си изяви в началото на кариерата си. Но тя не просто е над нещата, ами си взима бележка.

Както самата изпълнителка на хита "Be The One" казва, именно негативните коментари в социалните мрежи са я направили по-добра танцьорка.

В стори в Instagram Дуа Липа благодари и написа: "За всички добри и лоши неща - за това, че ми помогнахте да израсна. Винаги ще съм ви благодарна и се вълнувам да ви покажа какво предстои", цитират звездата от Bang Showbiz.

Дуа Липа оглавява класациите в цял свят, но наскоро споделя, че за жените е по-трудно да успеят в музикалната индустрия.

Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на успеха на певицата

Тайната на успеха на Дуа Липа

Когато не значи не

"В един перфектен свят не би трябвало да се доказваме до такава степен... Но това е светът в момента. Харесва ми да доказвам, че мога да го направя. Упорита съм", уточнява още Дуа Липа.