В последно време стана много актуално известните дами от света на киното, музиката и шоубизнеса да ровят в миналото си и да вадят случки, в които са били обект на сексуален тормоз по един или друг начин.

Темата за двойните стандарти между половете е вечна, както и за поведението на мъжете към жените, което прекрачва границата на благоразумието. Именно въпроси в тази област предизвика и последното признание на Дуа Липа.

Албанската изпълнителка успя да направи шеметна световна кариера в последните години и днес е една от най-големите звезди в музикалната индустрия. Но от тази своя позиция признава пред списание Attitude, че й се е налагало да доказва сериозността си по доста интересни начини пред продуценти и шефове.

Според нея, жените в индустрията са под непрекъснато напрежение и непрестанна нужда да се доказват, особено когато и сами си пишат текстовете. От своя опит е осъзнала, че винаги се налага да работи малко повече от мъжете, за да бъдат на едно ниво.

Липа обаче е успяла да запази своята идентичност и винаги е държала на своята гледна точка. Дори когато режисьорът на поредния й видеоклип настоява да бъде с мини пола, защото така ще е "по-готино". Но тя решава да обуе панталон, защото е прекалено студено.

Дуа Липа, новите й снимки по бански и колко секси е певицата

Секси провокациите на Дуа Липа

Огледалце на стената, коя е най-красива на Земята

Въпреки основателните притеснения как това ще се отрази на кариерата й, изпълнителката винаги е държала да прави точно това, което тя иска, а не това, което някой друг смята за редно. И може би именно тук се крие тайната на нейния успех, предава Harper's Bazaar.