От известно време за Дрю Баримор срещите с мъже са отново на преден план, но с идването на коледните празници вълненията започват да се променят.

Дрю Баримор, признанието ѝ, че е отново готова за срещи и съветът на Упи Голдбърг за връзките

Дрю Баримор в търсене на следващата любов

Личното откровение на актрисата

Актрисата и преди е споделяла, че "най-поглъщащата част" от нея е ролята ѝ на родител и чувства, че мъжете, с които е излизала в последно време не разбират това, тъй като нямат деца.

За Дрю Баримор обаче отглеждането на двете ѝ дъщери Франки (8 г.) и Олив (10 г.) от брака ѝ с бившия ѝ Уил Копелман си остава приоритет номер едно. И несъмнено ролята ѝ на майка ѝ се отдава също толкова добре колкото и актьорството. Въпреки признанието, че не подарява подаръци за Коледа на децата си.

В интервю за Entertainment Tonight Дрю Баримор разкрива, че всъщност има един малко по-различен подход за изненадите по повод празника. "Винаги ги водя на пътуване всяка Коледа", споделя тя. И обяснява, че дъщерите ѝ просто не харесват материалните подаръци от нея. "Мисля, че ще запомним мястото, снимките и преживяването и това е, което искам да им дам", казва още Дрю Баримор.

Тя обаче не е изцяло против подаряването на подаръци и казва, че децата ѝ така или иначе получават много неща през годината, затова не се смята за строга или странна майка.

"Мисля, че по-добър подарък би бил спомен за цял живот. Предпочитам да инвестирам в това, отколкото в къща за кукли или нещо подобно."

Дрю Баримор, блогът ѝ и откровенията на актрисата за секса

Мрази ли секса Дрю Баримор

Една доста обсъждана тема

Самата Дрю Баримор признава още, че харесва идеята си за пътувания с момичетата, а и те не се оплакват, че не харесват това, което получават.